1dm img 1

Γράμμα από μία μαθήτρια...

"Ο τελικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι η μετατροπή των καθρεπτών σε παράθυρα" Sydney J. Harris

1

 2 1


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 IOYNIΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου "ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2021".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 IOYNIΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ' τάξη του Δημοτικού, πατήστε εδώγια να ενημερωθείτε σχετικά με την εισαγωγή στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης 2021-22.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 IOYNIΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ' τάξη του Δημοτικού, πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε σχετικά με την εισαγωγή στα Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία 2021-22.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2021

Ενημερώνονται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στη Γ' τάξη του Δημοτικού κατά το επόμενο σχολικό έτος 2021-22 ότι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της κολύμβησης υπάρχουν εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2021

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ (Λήξη προθεσμίας)

Εγγραφή στο Πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου και Πρωινής Ζώνης για το σχολικό έτος 2021-22.

Ενημερώνεστε ότι όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμείτε την εγγραφή του παιδιού σας στο πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου ή/και της Πρωινής Ζώνης για το σχολικό έτος 2021-22 θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13-5-2021 να αποστείλετε συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο που θα βρείτε ακολούθως.

Υπεύθυνη Δήλωση για συμμετοχή στο Ολοήμερα Σχολείο: Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις (π.χ βεβαιώσεις εργασίας, κάρτες ΟΑΕΔ κλπ)

Τρόποι αποστολής:

1. Μέσω email στο mail του σχολείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

2. Χειρόγραφο και υπογεγραμμένο μέσω του μαθητή/τριας. (προϋποθέτει εκτύπωση)

Σημειώνουμε ότι ιδιαιτέρως για την περίοδο που διανύουμε, είναι απαραίτητο να γίνει η εγγραφή σας στο Ολοήμερο για να δημιουργηθούν τα αντίστοιχα τμήματα. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, ενημερωθείτε σχετικά με την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος - self test) από τον κορωνοϊό COVID – 19.

Για το ΦΕΚ πατήστε εδώ.

Για το έγγραφο του Υπουργείου πατήστε εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες της ΣΤ τάξης, σας ενημερώνουμε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α' τάξη Γυμνασίου των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων. Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Δίνονται διευκρινίσεις για τη δικαιολόγηση των απουσιών μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νοσήματα.

Για το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ.

Για το σχετικό ΦΕΚ πατήστε εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σας ενημερώνουμε ότι δίνεται παράταση στις εγγραφές της Α τάξης για το σχολικό έτος 2021-22, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

 Οι εγγραφές θα γίνονται ΜΟΝΟ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι αποστέλλουν τα δικαιολογητικά στο μέιλ του σχολείου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα δικαιολογητικά και τα όρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα δικαιολογητικά, τα όρια και τις προθεσμίες εγγραφής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, ενημερωθείτε σχετικά με το διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Εμβόλια κατά της COVID-19: Ενημερώνομαι, Αποφασίζω».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας παρέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης από την Ψυχολόγο κα. Παρασκευή Ελευθεράκη, στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς», για το διδακτικό έτος 2020-2021. Η Ψυχολόγος θα εργάζεται σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, με τα ίδια τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Προκειμένου η ψυχολόγος να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους μαθητές που το έχουν ανάγκη, είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη των γονέων τους. Για τον λόγο αυτό, θα ζητείται από τον γονέα του/της μαθητή/τριας να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεται τη συνεργασία με την ψυχολόγο. Είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί η ψυχολόγος, είτε υγείας, είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο. Επιπλέον, πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες με τους γονείς εφόσον κριθούν σκόπιμες ή ζητηθούν από τους ίδιους τους γονείς.

Η Ψυχολόγος θα βρίσκεται στο σχολείο μας κάθε Πέμπτη 8:15-13:15, για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς. Για οποιαδήποτε απορία ή τον προγραμματισμό σχετικής συνάντησης με την Ψυχολόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Διευθυντή του σχολείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, η ενημέρωσή σας από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων για την πρόοδο των μαθητών/τριών Α τριμήνου πραματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα. Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου επαναλειτουργεί για τους εγγεγραμμένους μαθητές όλων των τάξεων από τη Δευτέρα 11-01-2021. Ισχύει η ώρα αποχώρησης που έχει δηλωθεί από την κάθε οικογένεια στην αίτηση εγγραφής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς, σας ευχόμαστε καλή Χρονιά με υγεία!

Ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου μας από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 σας ενημερώνουμε για τη σταδιακή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.

Α. Προσέλευση μαθητών

Α΄ και Β΄ τάξη από τις 08:00 π.μ. έως και τις 08:10 π.μ.

Ε΄ και Στ΄ τάξη από τις 08:10 π.μ. έως και τις 08:20 π.μ.

Γ΄ και Δ΄ τάξη από τις 08:20 π.μ. έως και τις 08:30 π.μ.

Β. Αποχώρηση μαθητών

Α΄ και Β΄ τάξη από τις 13:15 μ.μ. έως και τις 13:20 μ.μ.

Δ΄ και Ε΄ τάξη από τις 13:20 μ.μ. έως και τις 13:25 μ.μ.

Γ΄ και Στ΄ τάξη από τις 13:25 μ.μ. έως και τις 13:30 μ.μ.

Κατ΄ εξαίρεση οικογένειες με δύο ή περισσότερους μαθητές που ανήκουν σε διαφορετική ομάδα άφιξης, θα φέρνουν τα παιδιά τους στο ωράριο που αντιστοιχεί στην ομάδα του παιδιού με τη νωρίτερη άφιξη. 

Η έναρξη των μαθημάτων αρχίζει με την ολοκλήρωση της άφιξης των μαθητών στις προγραμματισμένες ώρες. Φροντίζουμε όλοι να μη παραβιαστεί ο παραπάνω προγραμματισμός. Η πόρτα του σχολείου θα κλείνει αυστηρά στις 08:30 π.μ.

Το Ολοήμερο σχολείο λειτουργεί με τους ήδη γνωστούς κανόνες αποχώρησης των μαθητών.

Ταυτόχρονα, σε ισχύ παραμένουν οι προηγούμενες οδηγίες, σχετικά με τη χρήση μάσκας.

Παρακαλούμε πολύ όλους τους γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση και την άμεση αποχώρησή τους, ώστε να τηρείται το παραπάνω πρόγραμμα και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

"Παιδιά και έφηβοι στις μέρες #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ: ενημέρωση για την πανδημία Covid-19" -Πρόσκληση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

Για να θυμούνται οι παλιοί... Το μενού Η ιστορία του Σχολείου μας έχει εμπλουτιστεί με περισσότερες αναμνήσεις - φωτογραφίες του σχολείου μας! Σας προτείνουμε να το επισκεφθείτε. 

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-22

Καλούνται όσοι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ τάξης ΔΕΝ έχουν στείλει την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται για την χωροταξική κατανομή των Γυμνασίων του επόμενου σχολικού έτους, να την συμπληρώσουν και να την αποστείλουν στο mail του σχολείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) άμεσα. Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης οφείλουν οι γονείς/κηδεμόνες να επισυνάπτουν αρχείο ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, taxis και όχι λογαριασμού τηλεφώνου με τη νέα διεύθυνση.

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

Για τη δική σας διευκόλινση σας υπενθυμίζουμε χρήσιμους οδηγούς που είχαμε ανεβάσει ξανά την περασμένη άνοιξη.

Εδώ θα βρείτε ένα οδηγό εισόδου στο Webex από τον υπολογιστή σας.

Ο πλήρης οδηγός (μαθητή) για τη συμμετοχή του στην σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση υπάρχει και εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

Σχετικά με την ενημέρωσή για το πρόγραμμα και τους υπερσυνδέσμους των εκπαιδευτικών και ύστερα από ενημέρωση που είχε το σχολείο μας από το ΥΠΑΙΘ, σας ενημερώνουμε ότι θα τα λάβετε αύριο λόγω εργασιών αναβάθμισης που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το blog του σχολείου μας (http://blogs.sch.gr/1dimmos), καθώς υπάρχουν μουσικές προτάσεις και δραστηριότητες εικαστικών σχετικές με την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-22

Καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ τάξης να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται για την χωροταξική κατανομή των Γυμνασίων του επόμενου σχολικού έτους. Αφού τη συμπληρώσετε θα την στείλετε στο mail του σχολείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τη Δευτέρα 23/11/2020. Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης οφείλουν οι γονείς/κηδεμόνες να επισυνάπτουν αρχείο ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, taxis και όχι λογαριασμού τηλεφώνου με τη νέα διεύθυνση.

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΣΔ

Ενημερώνονται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της Α τάξης, που δεν έχουν προβεί σε εγγραφή των τέκνων τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο να το φροντίσουν ΑΜΕΣΑ στο link: https://register.sch.gr/students/

Επιπλέον, όσοι  γονείς/κηδεμόνες ή/και μαθητές/τριες όλων των τάξεων, δεν θυμούνται τον κωδικό πρόσβασής τους μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας το link: https://register.sch.gr/password/reset_password/

Υπενθυμίζουμε, ότι θα πρέπει να διατηρείτε τα στοιχεία εισόδου στο ΠΣΔ, καθώς αυτά θα ακολουθούν τους μαθητές μέχρι το πέρας της μαθητικής τους ζωής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων που έχει λάβει το Σχολείο μας για την αντιμετώπιση διάδοσης της νόσου covid-19 εντάσσεται και η υποστηρικτική επιστολή του σχολείου μας στο σωστό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την απαγόρευση κυκλοφορίας επί της οδού Ομήρου έως και την οδό Σωκράτους, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ των ωρών 13:00 έως και 13:30, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός γονέων και μαθητών στο μικρό πεζοδρόμιο της οδού Ομήρου.

Μετά την θετική εισήγηση από τον Δήμαρχο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου και προέδρου της επιτροπής ποιότητας ζωής κ Ανδρέα Ευθυμίου και την αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου του σχετικού αιτήματος λάβαμε σήμερα Δευτέρα 9/11/2020 επιστολή της Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Καραβίας Βασιλικής προς το σχολείο με την οποία διευκρινίζονται θέματα σχετικά με την ευθύνη και το χώρο φύλαξης του εμποδίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Άμεσα ενημερώθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από το Διευθυντή του σχολείου και ξεκινά η υλοποίηση της δράσης αυτής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σας ενημερώνουμε ότι:

Ανακοίνωση 1η: Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 θα λειτουργήσει το τμήμα της Πρωινής Υποδοχής για όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές. Υποδοχή μαθητών 7:00-7:15. 

Ανακοίνωση 2η: Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Σχολείο για όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές ως εξής:

Μαθητές/τριες Α-Β-Γ τάξης: Καθημερινά έως τις 16:00

Μαθητές/τριες Δ-Ε-ΣΤ τάξης: Πέμπτη, Παρασκευή έως τις 16:00

Μαθητές/τριες Δ-Ε-ΣΤ τάξης: Τρίτη έως τις 15:00

Μαθητές/τριες Δ-Ε-ΣΤ τάξης: Δευτέρα και Τετάρτη ΔΕΝ θα λειτουργεί, προσωρινά και μέχρι να τοποθετηθούν οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27-10-2020 θα πραγματοποιηθεί η σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η γιορτή θα αρχίσει στις 08:15π.μ. και θα τελειώσει στις 09:40π.μ. και θα πραγματοποιηθεί εντός των σχολικών αιθουσών. Την ημέρα αυτή δε θα γίνουν τα πρωινά μαθήματα και δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο σχολείο. Επίσης, την Τετάρτη 28-10-2020 το σχολείο μας θα εκπροσωπίσουν στην καθιερμένη δοξολογία, οι 6 μαθητές της ΣΤ1 τάξης, που κληρώθηκαν για τη σημαία. Η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών σχετικά με τον Covid19. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α τάξης, σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να προβείτε άμεσα σε εγγραφή των τέκνων σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Για την εγγραφή ακολουθείστε τον σύνδεσμο https://register.sch.gr/students/.

Οδηγίες για την εγγραφή υπάρχουν εδώ.

Θα χρειαστείτε τον Αριθμό Μητρώου (ΑΜ) του/της μαθητή/τριας, τον οποίο σας στέλνουμε μέσω myschool στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

 Εάν κάποιος γονέας/κηδεμόνας έχει ήδη εγγράψει το τέκνο του στο ΠΣΔ, ΔΕΝ θα ξανακάνει νέα εγγραφή. Χρειάζεται όμως να γνωρίζει το username και τον κωδικό που έχει θέσει κατά την εγγραφή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της τάξης Α2, μετά από οδηγίες που λάβαμε σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα Α2 αναστέλλει τη λειτουργία του για 14 ημέρες από Δευτέρα 5/10/2020 μέχρι και Παρασκευή 16/10/2020, λόγω θετικού κρούσματος Covid19.

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του Ολοήμερου Πρόγράμματος μπορείτε να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας του εδώ.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Τρίτη 29/9/2020 οι μαθητές/τριες θα σχολούν στις 13:15. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιούνται αιτήσεις για το Ολοήμερο Σχολείο χωρίς προϋποθέσεις. Για το έντυπο συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ 14ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κατόπιν διευκρινιστικών οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου μας σήμερα Παρασκευή στις 13:05μμ

ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, σας ενημερώνει ότι 

ο Αγιασμός

για την Έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς 2020-21 θα πραγματοποιηθεί τη

 Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

 Προσέλευση μαθητών: Α’ έως και ΣΤ’ τάξη: 8:00 – 8:15

 Όλοι οι μαθητές θα φορούν μάσκα προστασίας, ενώ θα προσέλθουν χωρίς τη σχολική τσάντα.

 Αποχώρηση μαθητών 11:30.

 Οι μαθητές θα λάβουν οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου.

Οι γονείς/κηδεμόνες δεν θα βρίσκονται στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Καλή Σχολική Χρονιά

   Ο Διευθυντής και

 το Εκπαιδευτικό Προσωπικό

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

ΕΠΕΙΓΟΝ - Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα "Σχολικά Γεύματα" για το σχολικό έτος 2020-21 εδώ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, ενημερωθείτε εδώ σχετικά με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα δημοτικά σχολεία. 

Επιπλέον, οδηγίες για τους γονείς/κηδεμόνες, οδηγίες για τους μαθητές

Πώς θα πρέπει να μιλάω σε παιδιά και έφηβους για τον ιό (SARS-CoV-2) που προκαλεί τη νόσο COVID-19;